MUŞ / BULANIK - 125.Yıl Bulanık Ortaokulu

125.Yıl Bulanık Ortaokulu

KÜLTÜR MAH. 121. SK. NO 33 BULANIK / MUŞ
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değerine sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik, ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen, araştıran, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle etkili iletişim kurabilen, ortak bir genel kültürle sorunların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan ve anlayan, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, vatanını ve milletini seve, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
07.00-12.30 / 12.30-17.30
Kaloriferli